O chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει λαζάνια στο φούρνο με κιμά
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο.
Υλικά
1 συσκευασία KYKNOS PASSATA Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας 7%
500 γρ. λαζάνια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ. κιμά χοιρινό
1 κρεμμύδι
1 στικ σέλερι
200 ml ΄κόκκινο κρασί
500 ml ζωμό
1 σκ. Σκόρδο
Θυμάρι
Μπαχάρι
Ελαιόλαδο
120 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι
1 λίτρο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
300 γρ. γραβιέρα
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
