O chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει λαζάνια στο φούρνο με κιμά
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο.
Υλικά
1 συσκευασία KYKNOS PASSATA Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας 7%
500 γρ. λαζάνια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ. κιμά χοιρινό
1 κρεμμύδι
1 στικ σέλερι
200 ml ΄κόκκινο κρασί
500 ml ζωμό
1 σκ. Σκόρδο
Θυμάρι
Μπαχάρι
Ελαιόλαδο
120 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι
1 λίτρο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
300 γρ. γραβιέρα
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε