Βαγγέλης Μαρινάκης – Μεγάλη δωρεά στους σεισμοπλήκτους στην Κρήτη
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει έμπρακτα το κοινωνικό έργο που αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα, φροντίζοντας να το αποδεικνύει με πράξεις σε κάθε ευκαιρία
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη.
Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων θα προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων ώστε να λειτουργήσουν άμεσα τα σχολεία Αρκαλοχωρίου και Καστελίου.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωράει σε δωρεά που αφορά 21 σχολικές αίθουσες αλλά και τις υπόλοιπες υποδομές που είναι απαραίτητες ώστε να λειτουργήσουν άμεσα τα Λύκεια στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι.
Με αυτή τη μεγάλη δωρεά θα αποκτήσουν πρόσβαση στην εκπαίδευση τα παιδιά των δύο χωριών που επλήγησαν τους προηγούμενους μήνες στην Κρήτη από τον σεισμό.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει έμπρακτα το κοινωνικό έργο που αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα, φροντίζοντας να το αποδεικνύει με πράξεις σε κάθε ευκαιρία.
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)



