Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το είπε και το έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Εδωσε το πριμ στην Εθνική ομάδα πόλο (pics)

Το είπε και το έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Εδωσε το πριμ στην Εθνική ομάδα πόλο (pics)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το ματς με τον Ιωνικό, έδωσε στην εθνική ομάδα πόλο ανδρών το πριμ που είχε υποσχεθεί στον Βλάχο και στους παίκτες του για τη σπουδαία πορεία της γαλανόλευκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το είχε υποσχεθεί και το έκανε πράξη. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, πριμοδότησε την εθνική ομάδα πόλο για τη σπουδαία πορεία που έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική της Superleague (1-0), συναντήθηκε με τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες της εθνικής ομάδας ανδρών και τους παρέδωσε την επιταγή των 100.000 ευρώ.

Τα άλλα 100.000 ευρώ από τα 200.000 ευρώ που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δοθούν απευθείας στους πυρόπληκτους, όπως επιθυμούν οι Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του. Οι διεθνείς δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που βίωσαν δύσκολες στιγμές το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μια σπουδαία πράξη πριμοδότησε την Εθνική ομάδα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στο ελληνικό πόλο και την γαλανόλευκη.

Από την πλευρά τους οι παίκτες και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας έκαναν δώρο στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών ένα σκουφάκι που είχε πάνω του το νούμερο «10», όπως επίσης και μια μπάλα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τις υπογραφές τους. Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του γέμισαν με περηφάνια όλη τη χώρα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τους επιβραβεύει για τη σπουδαία πορεία που έκαναν στο Τόκιο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024