ΠΟΕΔΗΝ – «Πλημμυρισμένο» από ράντζα το Αττικό Νοσοκομείο στην εφημερία
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι η εφημερία στον Αττικόν «ξεκίνησε με 30 κενές κλίνες και 11 ράντζα», τονίζοντας ότι είναι «επόμενο να πλημμυρίσει με ράντζα», καθώς γέμισαν αμέσως οι κενές κλίνες
«Πλημμυρισμένο από ράντζα» είναι το Αττικό Νοσοκομείο, που εφημερεύει σήμερα, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
«Με ειδοποιούν τώρα γιατροί και νοσηλευτές από την εφημερία του Αττικού Νοσοκομείου ότι ήδη αναπτύχθηκαν 75 ράντζα», σημειώνει.
Και πρσθέτει χαρακτηριστικά: «Η εφημερία τελειώνει αύριο στις 8 το πρωί. Πόσα ράντζα θα αναπτυχθούν; Γνωρίζουν ότι στο νοσοκομείο εισάγονται σε κάθε εφημερία πάνω σπό 150 ασθενείς».
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι η εφημερία στον Αττικόν «ξεκίνησε με 30 κενές κλίνες και 11 ράντζα», τονίζοντας ότι είναι «επόμενο να πλημμυρίσει με ράντζα», καθώς γέμισαν αμέσως οι κενές κλίνες.
«Η τραγωδία είναι ότι μετά τα 50 κανονικά ράντζα βάζουν τους ασθενείς σε φορεία μεταφοράς ασθενών, 40 πόντους πλάτος!», υπογραμμίζει ο κ. Γιαννάκος, σημειώνοντας: «Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός από τη σημερινή κινητοποίηση».
Δείτε τις εικόνες:
- ΕΚΤ: Οι έξι υποψήφιοι για τη θέση του αντιπροέδρου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν
- Η νέα αισθησιακή καμπάνια της Μαντόνα για την Dolce & Gabbana – «Η μόνη γυναίκα που με φοβίζει»
- Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 95-80: Νίκησε εύκολα τους Βαυαρούς, αγωνιά για τον Μόρις…
- Wall Street: Νέο ρεκόρ για S&P 500, με κέρδη η πρώτη βδομάδα του 2026
- Καμερούν – Μαρόκο 0-2: Ο Ελ Κααμπί «σέρβιρε» την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα (vids)



