Πέραμα – Ερωτήματα για τις ενέργειες των αστυνομικών – Χτύπησαν άοπλους
Από τα πρώτα δεδομένα ανακύπτει ότι οι τρείς επιβάτες του ΙΧ που επιχείρησαν να εμβολίσουν και να χτυπήσουν τους τέσσερις μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ (σ.σ επέβαιναν σε δύο δίτροχα) δεν είχαν όπλα.
Ερωτηματικά για τις ενέργειες των αστυνομικών στην αιματηρή συμπλοκή, το ξημέρωμα του Σαββάτου, στην οδό Φρίξου στο Πέραμα που προκάλεσε τον θάνατο ενός ημεδαπού –πιθανον Ρομά- και τον σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου, φαίνεται να εγείρονται από την αρχική διερεύνηση του περιστατικού.
Κι αυτό γιατί από τα πρώτα δεδομένα ανακύπτει ότι οι τρείς επιβάτες του ΙΧ που επιχείρησαν να εμβολίσουν και να χτυπήσουν τους τέσσερις μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ (σ.σ επέβαιναν σε δύο δίτροχα) δεν είχαν όπλα.
Πυροβόλησαν άοπλους
Κι οι αστυνομικοί φέρεται να τους πυροβόλησαν χωρίς να έχουν δεχθεί πυρ και μόνο λόγω των επικίνδυνων ελιγμών τους και της προσπάθειας να τους χτυπήσουν με το όχημα τους.
Βεβαίως όλα αυτά θα διευκρινιστούν από την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης και από το αν υπήρξε ή όχι ανταλλαγή πυροβολισμών.
- Κολοράντο: 200 πτώματα σε αποσύνθεση εντοπίστηκαν σε γραφείο τελετών – Κάθειρξη 40 ετών για τον ιδιοκτήτη
- Δημογραφικό: Μακροζωία στην Ευρώπη και γήρανση στην Ελλάδα – Δύο όψεις της ίδιας κρίσης
- Μπενίτεθ: «Να βελτιωθούμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος»
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η ιστορία πίσω από τον σχεδιασμό των εντυπωσιακών στολών της Αϊτής
- Βαίνουν προς το τέλος τους οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες;
- Ο Ανδρουλάκης απάντησε με Tik Tok στο viral βίντεο νεαρής για την τρέλα που επικρατεί στα ενοίκια

