
Όταν ο Θρύλος υπέταξε την Ντόρτμουντ του Κλοπ
Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια ο Ολυμπιακός είχε πραγματοποιήσει μια ονειρική εμφάνιση στο Καραϊσκάκη και είχε καθαρίσει με 3-1 την Ντόρτμουντ
Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια είχε ζήσει μια αξέχαστη βραδιά στο Καραϊσκάκη στους ομίλους του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπιζαν την Ντόρτμουντ στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο για την τρίτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και την καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες με 3-1.
Ο Ολυμπιακός, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε τότε στον πάγκο του, απέδειξε πως μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο Καραϊσκάκη επικρατώντας των Βεστφαλών που τότε είχαν στην βασική τους ενδεκάδα τους Λεβαντόφσκι, Πέρισιτς, Γκέτσε, Γκουντογκάν και στην άκρη του πάγκου τον Γιούργκεν Κλοπ.
Όσον αφορά το ματς, οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8’ με τον Χολέμπας, ο Λεβαντόφσκι όμως στο 26’ έκανε το 1-1, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια όμως, και συγκεκριμένα στο 40’, ο Τζιμπούρ έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 78’ ο Μοντεστό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν (73′ Μανιάτης), Μιραλάς, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ.
Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντεφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Σβεν Μπέντερ, Γκεντογάν (56′ Λάιτνερ), Γκέτσε, Καγκάβα (66′ Μπλαστσικόβσκι), Πέρισιτς, Λεβαντόβσκι.
- Θυμός: Πως μπορούμε να τον «πετάξουμε» από πάνω μας;
- Βιετνάμ: Φρικτό εργατικό δυστύχημα – Βιομηχανικός τεμαχιστής «ρούφηξε» 34χρονο
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού
- Κιμ Τζου Αέ: Μπορεί μια κόρη να κληρονομήσει την απόλυτη εξουσία στη Βόρεια Κορέα;
- Από μια κλωστή κρέμεται η εκεχειρία – «Ο Τραμπ σκέφτεται σοβαρά την επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων»







