
Γεωργιάδης για Βόρεια Εύβοια – Είμαστε στο πλάι των κατοίκων για να διορθώσουμε τις ζημιές
«Όλοι οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, που πάλι δοκιμάζονται, να ξέρουν ότι θα είμαστε στο πλάι τους για να διορθώσουμε τις ζημιές που η πλημμύρα δημιούργησε στις επιχειρήσεις και στα σπίτια τους» έγραψε στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Κανείς δεν θα μείνει μόνος του πίσω»
Με αφορμή τις μεγάλες καταστροφές στη Βόρεια Εύβοια από τις πλημμύρες ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει ότι η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλάι των κατοίκων και «κανείς δεν θα μείνει μόνος του πίσω».
«Όλοι οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, που πάλι δοκιμάζονται, να ξέρουν ότι θα είμαστε στο πλάι τους για να διορθώσουμε τις ζημιές που η πλημμύρα δημιούργησε στις επιχειρήσεις και στα σπίτια τους» έγραψε στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Κανείς δεν θα μείνει μόνος του πίσω».
Όλοι οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, που πάλι δοκιμάζονται, να ξέρουν ότι θα είμαστε στο πλάι τους για να διορθώσουμε τις ζημιές που η πλημμύρα δημιούργησε στις επιχειρήσεις και στα σπίτια τους. Κανείς δεν θα μείνει μόνος του πίσω.
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 10, 2021
- Συνελήφθη 23χρονος που έτρεχε με 72 χλμ. με πατίνι στη Συγγρού – Δείτε βίντεο
- Τα φωτοβολταϊκά ακτίδα φωτός στην ενεργειακή κρίση – Έκθεση προβλέπει φθηνότερο ρεύμα
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Ελλάδα και Βουλγαρία στις πρώτες θέσεις ενεργειακής φτώχειας στην ΕΕ
- ΠΑΣΟΚ: Επίσημη πρώτη για το Πολιτικό Συμβούλιο- Τα «μέτωπα» με Μαξίμου και… Καστανίδη
- Μπάγερν – Παρί: «Γιγαντομαχία» στο Μόναχο, με… φόντο τον μεγάλο τελικό της Βουδαπέστης
- Ποδήλατο, τρέξιμο, πατίνια και σκύλος: Όσα πρέπει να γνωρίζετε






