Ο Νικ Κύργιος έχει προκαλέσει αρκετές φορές με τις πράξεις του εντός των court του τένις, ωστόσο αυτή τη φορά το έκανε και στην προσωπική του ζωή.

Ο Αυστραλός, με τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του, πιάστηκε από την κοπέλα του Κιάρα Πάσσαρη, στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα. Η σχέση τους ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, αλλά υπήρχαν συχνά εντάσεις μεταξύ τους.

Πώς όμως έγινε φανερή η «απιστία» του Κύργιου; Την περασμένη Πέμπτη, η Πάσσαρη ρωτήθηκε σε ένα Q&A στον λογαριασμό της στο instagram για το ξενύχτι του Αυστραλού τενίστα σε club της Μελβούρνης, το Φεβρουάριο, λίγο μετά το τέλος του Australian Open. Σε απάντηση, η κοπέλα του πόσταρε μια φωτογραφία με τον ίδιο και δίπλα του μια γυμνή κοπέλα, λέγοντας: «Αυτή η γυμνή κοπέλα στο κρεβάτι παρεμπιπτόντως δεν είμαι εγώ. για να το ξεκαθαρίσουμε».

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους δεν περνάνε και την καλύτερη περίοδο, με την Daily Mail της Αυστραλίας να αναφέρει κάποια μηνύματα με ασεβές περιεχόμενο που έχει ανταλλάξει το ζευγάρι. Ο Κύργιος είχε επίσης αφαιρέσει τις κοινές του φωτογραφίες με την Πάσσαρη, ωστόσο τις επανάφερε τις επόμενες μέρες, επιβεβαιώνοντας μέσω ενός βίντεο πως συνεχίζουν μαζί.