Ο Τίμος Ζαχαράτος μαγειρεύει κριθαρότο με πανσέτα & λαχανικά
Εύκολη συνταγή για πεντανόστιμο κριθαρότο
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος μας φτιάχνει ένα πεντανόστιμο πιάτο.
Υλικά:
100γρ. πανσέτα καπνιστή
400 γρ. κριθαράκι μέτριο
120 ml κρασί λευκό
Χυμό από 1/2 λεμόνι
40 γρ. παρμεζάνα
1 σκ. σκόρδο
150 γρ. μπρόκολο
150 γρ. μανιτάρια
300 ml ζωμό
1 κρεμμύδι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
Δείτε το βίντεο
- Με ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεκινά το 2026 στην Ευρωλίγκα
- Τράπεζα της Ελλάδος: Τι αλλάζει στη στρατηγική της ΕΚΤ για τον πληθωρισμό
- Ισοπαλία στο Μαρόκο – Μάλι (1-1), με τον Ελ Κααμπί βασικό
- Μπαρτζώκας: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε»
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 1-0: Τρίποντο με «υπογραφή» Ντόργκου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 27.12.2025]
