Ο Τίμος Ζαχαράτος μαγειρεύει κριθαρότο με πανσέτα & λαχανικά
Εύκολη συνταγή για πεντανόστιμο κριθαρότο
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος μας φτιάχνει ένα πεντανόστιμο πιάτο.
Υλικά:
100γρ. πανσέτα καπνιστή
400 γρ. κριθαράκι μέτριο
120 ml κρασί λευκό
Χυμό από 1/2 λεμόνι
40 γρ. παρμεζάνα
1 σκ. σκόρδο
150 γρ. μπρόκολο
150 γρ. μανιτάρια
300 ml ζωμό
1 κρεμμύδι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
Δείτε το βίντεο
- Δωρεάν εργαλεία AI σε φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την Google
- Η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ
- Bundesliga: Ασταμάτητη με νέα «πεντάρα» η Μπάγερν Μονάχου – Γκολ και ασίστ με την Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης (vids)
- Σκάνδαλο στην Ιταλία: Έρευνα για Gucci, Prada, Givenchy και άλλους οίκους για εκμετάλλευση εργατών
- Εργατικό δυστύχημα στο εργοτάξιο του Ελληνικού – Η ανακοίνωση της εταιρείας
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0: Πρωταθλητής χειμώνα με Ελ Κααμπί! (vid)
