
Σαρκοζί – Κρίθηκε ένοχος για παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας το 2012
Για παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας
Ένοχο έκρινε τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, το δικαστήριο του Παρισιού για παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας στις εκλογές του 2012.
Υπενθυμίζεται πως ο Σαρκοζί καταδικάσθηκε την 1η Μαρτίου σε φυλάκιση τριών ετών, εκ των οποίων το ένα χωρίς αναστολή, για διαφθορά και αθέμιτη επιρροή στην λεγόμενη υπόθεση των «υποκλοπών».
Τώρα κινδυνεύει να του επιβληθούν ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο 3.750 ευρώ για «παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας» στην υπόθεση Bygmalion, η οποία είχε προκαλέσει αλλεπάλληλες αναταράξεις στη δεξιά με διαδοχικές αποκαλύψεις.
- Σύγκρουση Σλοβακίας – ΕΕ για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών
- Ελ Νίνιο: Ένα πολύ ισχυρό φαινόμενο πλησιάζει – Τι μπορούμε να περιμένουμε;
- Βιμ Βέντερς: Αποσύρει ταινία του 1975 μετά από καταγγελίες της Ναστάζια Κίνσκι για σκηνή που γύρισε στα 13 της
- Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου απέναντι σε Σαμαρά – Από τα «καρφιά» στα καλοπιάσματα και στο «κάλεσμα συστράτευσης
- Αλβανία: Από την ανησυχία στη δημόσια οργή – Κλιμακώνονται οι διαδηλώσεις για την επένδυση Κούσνερ
- Σπερς – Νικς 95-105: Break με το… καλημέρα στους τελικούς του NBA και 1-0 η Νέα Υόρκη




