Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά
Δείτε την συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μοσχαράκι λεμονάτο
Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχάρι ελιά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο κότας
Για το ρύζι
500 γρ. μπασμάτι
500 γρ. ζωμός
5 καρότα
5 κολοκύθια
Δείτε το βίντεο
- Τελειώνει η περίοδος χάριτος – Τώρα θέλουν τα λεφτά τους οι δανειστές της Ουκρανίας
- Το κρυφό σχέδιο του Νετανιάχου και ο «ελέφαντας στο δωμάτιο»
- Η Παρτιζάν, ο Πάντερ και οι «ματιές» στον Κίναν Έβανς
- Βόρεια Ήπειρος: Συνελήφθη ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ζευγαριού – Ήταν συγχωριανός τους
- Ισραήλ: Η πλειονότητα των διαδηλωτών λέει «όχι» σε χερσαία επίθεση στη Ράφα και ζητά παραίτηση Νετανιάχου
- Στέφανος Κασσελάκης: Το πρώτο τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας