Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά
Δείτε την συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μοσχαράκι λεμονάτο
Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχάρι ελιά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο κότας
Για το ρύζι
500 γρ. μπασμάτι
500 γρ. ζωμός
5 καρότα
5 κολοκύθια
Δείτε το βίντεο
- Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι ορειβάτες
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα
- O Ιωαννίδης αποθέωσε τον Παυλίδη: «Χαίρομαι να τον βλέπω να σκοράρει»
- Προς το χειρότερο τρίμηνο από το 2001 η μετοχή της Oracle
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία και Εύβοια – Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
