Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά
Δείτε την συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μοσχαράκι λεμονάτο
Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχάρι ελιά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο κότας
Για το ρύζι
500 γρ. μπασμάτι
500 γρ. ζωμός
5 καρότα
5 κολοκύθια
Δείτε το βίντεο
- LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- Χάνει το ματς με την ΑΕΚ ο Μορόν
- Μήπως με βίασαν και δεν το θυμάμαι; – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Diddy
- Θεσσαλονίκη: Σκηνές πανικού μετά την επίθεση με χημικά σε αγρότες στα «Πράσινα Φανάρια» – Δείτε βίντεο
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ

