Θανάσης Ευθυμιάδης – «Πρέπει να ζούμε κάθε μέρα μια όμορφη μέρα»
Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» στη μεσημεριανή ζώνη του MEGA
Στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα πολλές φορές για την στροφή του στον εναλλακτικό τρόπο ζωής.
Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο βιβλίο του «Μια Όμορφη Μέρα» που ήταν και η πρώτη του συγγραφική προσπάθεια.
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του μας παροτρύνει να δούμε τη ζωή αλλιώς, γιατί το νόημα και η γνήσια ομορφιά της ζωής βρίσκονται στα απλά καθημερινά πράγματα.
Η ζωή στη φύση, η δύναμη της συγχώρεσης, η αγάπη και η απλότητα είναι μόνο μερικά από τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται.
«Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να γράψει κάποιος ένα βιβλίο, άλλα το βιβλίο αυτό είναι για εμένα μία κατάθεση ψυχής», δήλωσε ο ηθοποιός.
«Την περίοδο της καραντίνας κάθισα και έγραψα το βιβλίο για τη ζωή μου για τις συνεργασίες μου, τις εμπειρίες μου και όσα έχω ζήσει», συμπλήρωσε ο κ. Ευθυμιάδης.
Το βιβλίο είναι ένας οδηγός ευτυχίας για να ζούμε κάθε μέρα …. Μια όμορφη ημέρα..
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών



