Άγγλια – Πήγε να τα βάλει με πρωταθλητή ζίου ζίτσου και έφυγε με κομμένο αυτί
Απίστευτες εικόνες από το Νορθ Γιορκσάιρ.
Σε λάθος άτομο πήγε να το παίξει μάγκας ένας τύπος στο Νορθ Γιορκσάιρ και συγκεκριμένα στο Guisborough High Street. Όμως «του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι» και κατέληξε να αποχωρεί από το σημείο με αίματα.
Τι συνέβη;
Ο Άλεξ Γουίλιαμς καθόταν με έναν φίλο του στο παγκάκι, όταν ένας άγνωστος τον πλησίασε απειλώντας τον.
Άρχισε έσπρωχνε ο ένας τα χέρια του άλλου, γρήγορα όμως ο τύπος πήγε αλλού του θέμα λέγοντας: «Θα σου σπάσω το κεφάλι, θα σε μαχαιρώσω στο δρομάκι».
Ο Άλεξ Γουίλιαμς εκνευρίστηκε, σηκώθηκε από τη θέση του και με μια λαβή έριξε τον άγνωστο άντρα κάτω. Δίπλα, ο φίλος απλά παρατηρούσε.
Δεν φάνηκε να ανησυχεί, καθώς γνώριζε ότι ο Άλεξ είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου.
Ο άγνωστος τύπος, αφού σηκώθηκε, επιτέθηκε ξανά στο νεαρό, που του απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Τον έριξε ξανά κάτω.
Στη συνέχεια πάλεψαν, υπήρξε αίμα στον λαιμό του και μάλιστα ο Άλεξ του δάγκωσε το αυτί και του έκοψε κομμάτι.
«Όταν ήρθε πολύ κοντά σε μένα, είδα την ευκαιρία να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οπότε την άρπαξα» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Ανησύχησα φυσικά στην περίπτωση που μου έβγαζε μαχαίρι, γιατί με είχε απειλήσει πως θα με μαχαίρωνε, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι θέμα επιβίωσης οπότε ευτυχώς ήμουν έτοιμος γι αυτόν».
Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;






