Βρετανία – 15χρονος έβαλε καλώδιο USB στο πέος του και κατέληξε στο νοσοκομείο
Την είδηση φέρνει στη δημοσιότητα η βρετανική Daily Mail, σύμφωνα με την οποία ο 15χρονος επιχείρησε αρχικά να το αφαιρέσει μόνος του, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο κατέληξε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο
Απέναντι σε ένα… περίεργο περιστατικό βρέθηκαν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Βρετανίας, αφού κλήθηκαν να αφαιρέσουν ένα καλώδιο USB από το πέος 15χρονου, το οποίο είχε… σφηνώσει.
Την είδηση φέρνει στη δημοσιότητα η βρετανική Daily Mail, σύμφωνα με την οποία ο 15χρονος επιχείρησε αρχικά να το αφαιρέσει μόνος του, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο κατέληξε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Ήθελε να κάνει ένα «πείραμα»
Ο 15χρονος φέρεται να είπε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι χρησιμοποίησε το καλώδιο USB γιατί ήθελε να κάνει ένα «πείραμα», μετρώντας με αυτό το πέος του.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το «πείραμα» δεν πέτυχε και το καλώδιο… «κόλλησε» στο μόριο του.
Το παιδί αρχικά προσπάθησε αρκετές φορές μόνο του να αφαιρέσει το καλώδιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και ο 15χρονος ζήτησε να εξετασθεί, δίχως να είναι παρούσα η μητέρα του, και τότε αποκάλυψε στους γιατρούς τι είχε κάνει.
Δυσκολία στην αφαίρεση του καλωδίου είχαν όμως και οι χειρούργοι του ουρολογικού τμήματος του νοσοκομείου. Αφού αφαιρέθηκαν τα βύσματα του USB, κατάφεραν τελικά να το αφαιρέσουν και μία μέρα αργότερα ο 15χρονος πήρε και εξιτήριο.
Οι μετέπειτα εξετάσεις του παιδιού έδειξαν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα μετά το χειρουργείο, ωστόσο οι γιατροί του συνέστησαν να είναι προσεκτικός και για ένα διάστημα να το παρακολουθεί.
Δείτε εικόνα της ακτινογραφίας του 15χρονου

Πηγή εικόνας: dailymail.co.uk
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442