
Με εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο
Χωρίς Μαντί, Αγκιμπού και Μασούρα κόντρα στον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός – «Μέσα» οι Βατσλίκ και Εμβιλά.
Ετοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (12/9, 20:30) για την 1η αγωνιστική της Superleague είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν το βράδυ του Σαββάτου την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου.
Στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι δεν βρίσκονται οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι άργησαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, λόγω του πραξικοπήματος που έγινε στην Γουινέα, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Τόμας Βατσλίκ και Γιαν Εμβιλά, που προπονήθηκαν κανονικά τις τελευταίες δύο ημέρες και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρτίνς.
Εκτός από τους Μαντί και Αγκιμπού, εκτός έμεινε και ο Γιώργος Μασούρας.
Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά

