Κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές ο Καμμένος – Βλέπει είσοδό τους στη Βουλή με 15%
Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Άμυνας μέσω twitter χαρακτηρίζει «μαλ@κ@ς» όσους «τρομοκρατούν τους Έλληνες από τα κανάλια» και ...προβλέπει ότι οι αντιεμβολιαστές θα κάνουν δυναμική είσοδο στη Βουλή με 15%.
Ο Πάνος Καμμένος «επιστρέφει» και παρεμβαίνει κλείνοντας ουσιαστικά στο μάτι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Με προκλητικές αναφορές και εξαπόλυση ύβρεων κατά των ΜΜΕ επιδίδεται σε «προφητείες» για την είσοδο στην Βουλή των αντιεμβολιαστών με 15%.
Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Άμυνας μέσω twitter χαρακτηρίζει «μαλ@κ@ς» όσους «τρομοκρατούν τους Έλληνες από τα κανάλια» και προβλέπει… ότι οι αντιεμβολιαστές θα κάνουν δυναμική είσοδο στη Βουλή με 15%.
«Έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια στην οικογένεια. Αλλά με όλους αυτούς τους μαλ@κ@@ που τρομοκρατούν τους Έλληνες κάθε μέρα στα κανάλια θα τους βάλετε στη Βουλή τους αντιεμβολιαστές με 15%» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.
Έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια στην οικογένεια. Αλλά με όλους αυτούς τους μαλάκες που τρομοκρατούν τους Έλληνες κάθε μέρα στα κανάλια θα τους βάλετε στη Βουλή τους αντί εμβολιαστες με 15%
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) September 10, 2021
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ




