Χωρίς Έκνταλ η Σουηδία κόντρα στην Ελλάδα
Η Σουηδία δεν θα έχει στη διάθεση της τον Άλμπιν Έκνταλ στην αναμέτρηση με την Ελλάδα την Τετάρτη (8/9).
Οριστικά χωρίς τον Άλμπιν Έκνταλ θα αγωνιστεί η Σουηδία στον μεθαυριανό (Τετάρτη, 08/09) αγώνα με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.
Ο 32χρονος μέσος της Σαμπντόρια και βασικότατο στέλεχος της σκανδιναβικής ομάδας, τραυματίστηκε στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης (02/09) με την Ισπανία (αντικαταστάθηκε στο 69’ από τον Καγιούστε) κι όπως τόνισε ο βοηθός προπονητή των Σουηδών Πέτερ Βέτεργκρεν, δεν θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα με τη «γαλανόλευκη» ομάδα.
«Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και τα πήγε πραγματικά πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια μας. Τον δοκιμάσαμε σήμερα (Δευτέρα, 06/09) στην προπόνηση για να δούμε σε τι κατάσταση είναι, αλλά δεν θα μπορέσει να παίξει εναντίον της Ελλάδας».
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό οι Άνδρες (vid)
- Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία Βρετανίας – Γαλλίας για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;
- Άρης: «Στεφάν Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Ιράν: Κάλεσμα Πεζεσκιάν για συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – «Εθνική πορεία αντίστασης»
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια


