Οικονόμου – Ετερόκλητη η σύνθεση των συλλαλητηρίων κατά του εμβολίου
«Τέτοιου είδους προσεγγίσεις δεν θα δώσουν τον τόνο της δημόσιας συζήτσης για την αναγκαιρότητα του αμεβολιασμού» διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Για ετερόκλητη σύνθεση των δύο χτεσινών συλλαλητηρίων κατά του εμβολιασμού και της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Μάλιστα στο ερώτημα αν «θεωρεί ότι αυτά τα συλλαλητήρια προέρχονται ή υποκινούνται από την Αριστερά;» ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Εγώ αυτό που είδα είναι ότι πρόκειται για μια ετερόκλητη σύνθεση ανθρώπων με διάφορες αντιλήψεις για τη ζωή και την επιστήμη γενικώς. Συνυπάρχουν εκεί οι άνθρωποι αυτοί με άλλους ανθρώπους που δεν διστάζουν να διαδηλώσουν κάθε φορά μέσα από τα επεισόδια που προκαλούν την άποψή τους για τη λειτουργία της αστικής δημοκρατίας και του συντεταγμένου κράτους».
Ο κ. Οικονόμου συνέχισε προσθέτοντας ότι «το μεγαλείο της δημοκρατίας είναι ότι μέσα στα πλαίσια του συντάγματος και των κανόνων που έχει, όλοι έχουν δικαίωμα να διαδηλωνουν τις απόψεις τους ακόμα και αν αυτές είναι έτη φωτός μακριά από το 2021 για μια χώρα της ΕΕ όπως είναι η Ελλάδα. Αυτό που κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί είναι ότι αυτές οι απόψεις μπορούν να καθορίζουν τη στάση μας απέναντι στην ανθρώπινη ζωή».
«Τέτοιου είδους προσεγγίσεις δεν θα δώσουν τον τόνο της δημόσιας συζήτησης για την αναγκαιρότητα του αμεβολιασμού» διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε:
«Δίπλα σε αυτούς ενδεοχμένως μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι με αμφιβολίες για το εμβόλιο. Θα τους παρότρυνα να δουν τις επιστημονικές έρευνες, να προστρέξουν στα στοιχεία και τους ειδικούς για να απαντήσουν στις αμφιβολίες τους» και κατέληξε:
«Εδώ που βρισκόμαστε πρέπει όλοι χωρίς αστερίσκους να στηρίξουμε το πρόγραμμα Ελευθερία χωρίς δεύτερες σκέψεις και με ειλικρίνεια. Χωρίς τις κραυγελέες αντιφάσεις που κρύβουν ορισμένοι στους κόλπους τους».
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Οι νέοι στην Ουγγαρία έδιωξαν τον Ορμπάν από την εξουσία – Ο λόγος που έχασε τις εκλογές
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- 3D: Συνελήφθη ο frontman των Massive Attack σε διαμαρτυρία υπέρ της Palestine Action
- Ηράκλειο: Στις φλόγες χώρος ενοικιαζόμενων οχημάτων – Δείτε βίντεο
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442