Άρης – Ξεκαθαρίζει για Καμαρά
Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν αύριο επικοινωνία με την ομοσπονδία της Μαυριτανίας προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα ενσωματωθεί τελικά ο ποδοσφαιριστής μετά τον τραυματισμό του.
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Λαμία και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ αναφέρουν οτι υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.
Οι άνθρωποι του Άρη θα έχουν αύριο επικοινωνία με τη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μαυριτανίας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του ή αν θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, η επομένη του φιλικού αγώνα με τη Λαμία, για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το απόγευμα. Η προπόνηση της Δευτέρας θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.
* Οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Τζέιμς Τζέγκο θα αναχωρήσουν τις επόμενες ώρες από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθούν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας και της Αυστραλίας αντίστοιχα».
- Πιο ζόρικα δεν γίνεται για τον Χάου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι υποδομές νερού και ενέργειας υπέστησαν σοβαρές ζημιές
- Πώς μπορεί να εξακριβωθεί εάν ένας πίνακας είναι αληθινός – Η αλλαγή στο νόμο για τα πλαστά έργα τέχνης
- Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 1-0: Στο +7 οι Καταλανοί με Αραούχο
- Δημοσκόπηση: 6 στους 10 Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον πόλεμο στο Ιράν
- Super Leauge 2: Με «τριάρα» πανηγύρισε ο Ηρακλής στη φιέστα ανόδου (3-1)


