Μετά από μια μικρή πρώτη ματιά πίσω τον Ιανουάριο, η εταιρεία παραγωγής NEON αποκάλυψε τώρα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της βιογραφικής ταινίας της σκηνοθέτης Πάμπλο Λαράν, Spencer. Η ανακοίνωση φτάνει με την πρώτη επίσημη αφίσα ταινίας στην οποία η Κρίστεν Στιούαρτ φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα και μοιάζει να κλαίει.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, απεικονίζοντας την ιστορία της ζωής της, ξεκινώντας από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Στη νέα αφίσα, ο χαρακτήρας φαίνεται να κλαίει φορώντας ένα περίτεχνο λευκό φόρεμα.

Η ταινία Spencer διαδραματίζεται τον Δεκέμβριο του 1991 όταν η Lady Di προσχωρεί στη βασιλική οικογένεια για ένα Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων. «Η ταινία είναι μια βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Νταϊάνα σε μια κομβική καμπή στη ζωή της. Είναι μια τρομακτική προσπάθεια για εκείνη να επιστρέψει πίσω στον πραγματικό εαυτό της, καθώς η Νταϊάνα προσπαθεί να κρατήσει αυτό που σημαίνει για αυτήν το όνομα Σπένσερ », είπε η Στιούαρτ για την επερχόμενη ταινία σε μια συνομιλία με το Variety.
Προς το παρόν, δεν κυκλοφόρησε στο κοινό, το teaser έκανε πρεμιέρα στο CinemaCon νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Η πολυαναμενόμενη ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.

Δείτε την αφίσα