
Ολυμπιακός – Ο Καρεμπέ έγινε… καρατέκα (vid)
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας του, που ενθαρρύνει τους Γάλλους κάθε ηλικίας να αθληθούν.
Σε σποτ του Υπουργείου Αθλητισμού της Γαλλίας πρωταγωνιστεί ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, με τον παράγοντα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού μάλιστα να έχει έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.
Ο Κριστιάν Καρεμπέ άφησε για λίγο τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και φόρεσε την παραδοσιακή λευκή στολή των καρατέκα, με τον Γάλλο να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας του, που ενθαρρύνει τους πολίτες κάθε ηλικίας να αθληθούν.
Η γαλλική κυβέρνηση μετά τους Ολυμπιακού Αγώνες του Τόκιο και ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού (2024), θέλει μέσα από την καμπάνια που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες (13/8) να ενθαρρύνει τους πολίτες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Στα διάφορα σποτάκια, τα οποία παίζονται σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, κυριαρχεί το «I Will Survive», ενώ γίνεται ειδική αναφορά στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998. Ο Κριστιάν Καρεμπέ μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας.
Δείτε το βίντεο:
- Η Βαρκελώνη διπλασιαζει τα τέλη για τους επισκέπτες από κρουαζιέρες για να χτυπήσει τον υπερτουρισμό
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε
- ΟΦΗ για Νέιρα «Θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας»
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»





