
Προς νέα αναβολή το πρωτάθλημα και… σέντρα μέσα Σεπτεμβρίου
Δεν αναμένεται να βγει… λευκός καπνός στη Λίγκα και όλα δείχνουν πως η σέντρα του πρωταθλήματος πηγαίνει για 11-12 Σεπτεμβρίου.
Εκ νέου αναβολή αναμένεται να έχουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος και το… φιάσκο να μοιάζει πλέον πιο κοντά από ποτέ και τη σέντρα να πηγαίνει για μέσα Σεπτεμβρίου.
Η Superleague 1 συνεδριάζει στις 12:30, αλλά φαίνεται πως δεν θα υπάρξει η απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία όσον αφορά την υπογραφή της προκήρυξης (απαιτείται να έχουμε υπογραφές από 11 ΠΑΕ).
Βασικότερο πρόβλημα είναι πως δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο οι Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Cosmote TV χωρίς όμως να έχει προκύψει οριστικό deal.
Παράλληλα, δεν έχει υπάρξει ομοφωνία όσον αφορά την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023/24 και αν δεν έχουμε συμφωνία ούτε εκεί, τότε δεν μπορεί να έχουμε ποδόσφαιρο.
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Μητσοτάκης: Αντιμέτωπος με σκάνδαλα και δημοσκοπική κατρακύλα ανακοινώνει μέτρα οικονομικής στήριξης
- Γιατί τα ομαδικά μαθήματα είναι σημαντικά για τον σκύλο
- Αντιπολιτευτικά πυρά για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Τίποτα δεν θα είχαμε μάθει αν δεν υπήρχε η ευρωπαία εισαγγελέας»
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»



