Αρναούτογλου – Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και τις 24 Αυγούστου
Ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook, δίνει την πρόβλεψή του για το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες.
Ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ενημερώνει για το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μέχρι τις 24 Αυγούστου. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν χαρακτηρίζει την άνοδο της θερμοκρασίας των επόμενων ημερών ως καύσωνα.
Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ γράφει: «»Συγκρατημένη» η άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο 48ωρο (OXI Καύσωνας) με αυξημένη όμως τη σχετική υγρασία και τη δυσφορία την Τρίτη και την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ από την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί άστατος τα μεσημέρια και απογεύματα αρχικά στα πολύ ορεινά τμήματα και από την Πέμπτη και κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά με πιθανές τοπικά ισχυρές καταιγίδες με παράλληλη ενίσχυση των βοριάδων στα ανατολικά και σταδιακή μικρή πτώση της θερμοκρασίας!».
Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η μέρα που θα δούμε τη μεγαλύτερη θερμοκρασία είναι η Τετάρτη 18 Αυγούστου αφού το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Η ανάρτηση στο Facebook
Δείτε την πορεία του καιρού από το windy.com
- Ισραήλ: Τουλάχιστον 31 νεκροί από επιθέσεις στη Γάζα – Θανατηφόρο χτύπημα και στον Λίβανο
- Ιταλία: Σάλος με τοιχογραφία σε εκκλησία – Άγγελος θυμίζει την Τζόρτζια Μελόνι
- Melania: Η Amazon ξόδεψε 75 εκατ. δολάρια για να κάνει την τέλεια προπαγάνδα – Έκανε μια άθλια ταινία
- Ακίνητα: Πώς ανελκυστήρας και κοινόχρηστα επηρεάζουν την αξία έως 20%
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντοπίστηκε
- Μισθοί: Γιατί δεν είδατε ολόκληρη την αύξηση στον μισθό σας – Τι πρέπει να κάνετε
