Ελένη Τσολάκη – «Λίγο περίεργα νιώθουμε κι εμείς σήμερα»
Απούσα από το πρόγραμμα του OPEN ήταν η Ελένη Τσολάκη τις τελευταίες ημέρες καθώς τα πύρινα μέτωπα που πλήγωσαν βαθιά την χώρα δεν άφηναν περιθώρια για την ψυχαγωγία
Επέστρεψε η Ελένη Τσολάκη και το «Καλοκαίρι #not» μετά από πολλές μέρες αποχής λόγω της επικαιρότητας με τις φωτιές.
Όπως είπε η παρουσιάστρια, «Η σκέψη και η καρδιά όλων μας είναι στους ανθρώπους που έχουν περάσει όλη αυτή την τραγωδία».
«Στις δύσκολες αυτές μέρες ο ρόλος της ψυχαγωγίας είναι κάπως περίεργος και περίεργα νιώθουμε και εμείς σήμερα. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Πρωταρχικό ρόλο παίζει η ενημέρωση σας και σε δεύτερο χρόνο έρχεται η ψυχαγωγία και ειδικά σε μια καλοκαιρινή εκπομπή και μια καλοκαιρινή παρέα όπως είμαστε εμείς» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του OPEN.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.