ΙΚΕΑ – Λανσάρει κερί που μυρίζει… κεφτέδες
Μυρίζει... σουηδικούς κεφτέδες
Για όσους αγαπούν την εμπειρία των αγορών στη σουηδική αλυσίδα επίπλων και δεν παραλείπουν να επισκεφτούν το εστιατόριο μετά τις αγορές τους, η ΙΚΕΑ φέρνει μια μικρή «νόστιμη» νότα από το κατάστημά τους στο σπίτι σας με ένα νέο κερί που μυρίζει ακριβώς όπως τα θρυλικά κεφτεδάκια τους HUVUDROLL.
Η ΙΚΕΑ δημιούργησε ένα κερί με άρωμα κεφτέ περιορισμένης έκδοσης ως μέρος του εορτασμού της 10ης επετείου της μάρκας του Οικογενειακού Προγράμματος των ΗΠΑ. Το κερί θα συμπεριληφθεί ως μέρος του Ikea’s Store In a Box, το οποίο λέγεται ότι περιλαμβάνει αναγνωρίσιμα αντικείμενα από τον λιανοπωλητή και «φέρνει μαζί τις αισθησιακές εμπειρίες από την επίσκεψη σε ένα κατάστημα IKEA όλα σε ένα συμπαγές κουτί».
Η ΙΚΕΑ θα προσφέρει επίσης ειδικές προσφορές, προϊόντα και πολλά άλλα ως μέρος του δωρεάν προγράμματος της αλυσίδας σε πιστούς καταναλωτές της. Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν στον χώρο τους ένα άρωμα ενός ζεστού μπολ με κεφτεδάκια καλούνται να μπουν εδώ από τις 6 έως τις 22 Αυγούστου για μια ευκαιρία να κερδίσουν το δικό τους «Store in a Box».
- Βίντεο ντοκουμέντα με επικίνδυνα challenges ανηλίκων – Ρισκάρουν τη ζωή τους για τα likes στα social media
- Super League: Η βαθμολογία μετά την γκέλα της ΑΕΚ στο Περιστέρι (pic)
- Ατρόμητος – ΑΕΚ 2-2: Απώλεια για την Ένωση σε ένα σπουδαίο ματς στο Περιστέρι
- Ο Σομποσλάι «απειλεί» Μπέκαμ και Ρομπέρ
- Λέσβος: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στο χωριό Στύψη – Κάηκε ολοσχερώς
- ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών – Μεγάλη συμμετοχή και μηνύματα ικανοποίησης

