Μπιτς βόλεϊ – Χρυσό μετάλλιο για τις ΗΠΑ, 2-0 την Αυστραλία
Οι Αμερικανίδες πανηγύρισαν την πρώτη θέση στο τουρνουά του μπιτς βόλεϊ
Η ολυμπιακή ομάδα μπιτς βόλεϊ των ΗΠΑ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο γυναικείο τουρνουά που ολοκληρώθηκε στο Τόκιο, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε με 2-0 της Αυστραλίας.
Οι Εϊπριλ Ρος και Αλιξ Κλίνεμαν έφθασαν άνετα στην κορυφή του κόσμου, καθώς πήραν το πρώτο σετ με 21-15 σε 20 λεπτά, ενώ δε δυσκολεύτηκαν ούτε στο δεύτερο σετ, επικρατώντας με 21-16 σε 23 λεπτά.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι ελβετίδες Τζοάν Χάϊντριχ και Ανού Ντεπρέ Βερζ, μετά τη νίκη τους με 2-0 (21-19 σε 23 λεπτά, 21-15 σε 21 λεπτά) επί των Τίνα Γκραουντίνα και Αναστασίγια Κραβτσένοκα από τη Λετονία.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
- The Beatles: Το μέλος της θρυλικής μπάντας που βρέθηκε πρώτο πίσω από τα σίδερα της φυλακής
- Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Ο αδερφός της Μαρίας Λαδά ξεσπά στο in για τον άδικο θάνατο της ΑμεΑ αδερφής του
- Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β’ «πλήγωσε» τον Πανιώνιο (2-1), φαβορί για την άνοδο η Καλαμάτα! (2-0)
- Πιθανόν νεκρός και ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ
- Νεκροί τρεις Αμερικανοί στρατιώτες στην επιχείρηση κατά του Ιράν – Πέντε τραυματίστηκαν
- LIVE: Βόλος – ΑΕΚ


