Νέο πύρινο μέτωπο στην Ηλεία – Πυρκαγιά στη Ζαχάρω
H φωτιά καίει σε δασική έκταση κοντά στους Σχίνους.
Δεκατέσσερα χρόνια μετά την κόλαση του 2007 και η Ηλεία καίγεται και πάλι. Τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά πύρινα μέτωπα.
Και νέα πυρκαγιά ξέσπασε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Ζαχάρως.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ilialive.gr, σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει σε δασική έκταση κοντά στους Σχίνους.
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία και την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Η πύρινη λαίλαπα κατακαίει την περιοχή και δίνονται διαρκώς εντολές για εκκενώσεις κοινοτήτων.
Οσοι βρίσκονται σε Βασιλάκι, Υψηλό, Άσπρα Σπίτια, Ξηρόκαμπο, Αμπάρι, Άνω-Κάτω Λούβρο, Κρυονέρι, Λάλα, Δούκα, Λάσδικα, Νεμούτα Ηλείας καλούνται να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους λόγω δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή.
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία