Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στον υποθαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Νισύρου
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 345 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά των Αθηνών ή στον υποθαλάσσιο χώρο 32 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της πόλης της Νισύρου.
Ασθενής σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στον υποθαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Νισύρου.
Ανακοίνωση του Γεωδυναμικού
Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοίνωσε ότι σήμερα Τετάρτη, στις 01:50 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,3 Ρίχτερ.
Εικόνα gein.noa.gr
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 345 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά των Αθηνών ή στον υποθαλάσσιο χώρο 32 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της πόλης της Νισύρου.
Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 13,5 χιλιόμετρα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας