
Ολυμπιακοί Αγώνες – Άτυχος ο Δουβαλίδης, έμεινε εκτός ημιτελικών για μια θέση
Ο Κώστας Δουβαλίδης κατέλαβε την 27η θέση στο σύνολο και έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά των 110 μέτρων με εμπόδια για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.
Ο Κώστας Δουβαλίδης ήταν άτυχος στα προκριματικά των 110 μέτρων με εμπόδια, καθώς έμεινε εκτός συνέχειας για μια θέση.
Ο Έλληνας πρωταθλητής έτρεξε στην τέταρτη προκριματική σειρά και τερμάτισε στην έβδομη θέση, με χρόνο 13,63 που αποτελεί την καλύτερή του επίδοση την φετινή σεζόν.
Νικητής στην κούρσα που συμμετείχε ο Δουβαλίδης, ήταν ο Αμερικανός Ντέβον Άλεν με 13,21. ενώ τον καλύτερο χρόνο από όλους έκανε ο συμπατριώτης του, Γκραντ Χολογουέι με 13,02.
Η επίδοση του Δουβαλίδη τον κατέταξε στην 27η θέση στο σύνολο, με 26 αθλητές να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο τελευταίος που πέρασε ήταν ο Πολωνός Ντάμιαν Ζίκιερ με 13,61, που σημαίνει ότι o Έλληνας έμεινε έξω για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.
Αντιστρόφως ανάλογη ήταν η εξέλιξη για τον Κύπριο Μίλαν Τραϊκοβιτς, ο οποίος πέρασε απευθείας στα ημιτελικά, καθώς τερμάτισε τέταρτος στην δική του προκριματική σειρά, με χρόνο 13,59 που είναι ο καλύτερος για την εφετινή χρονιά.
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)
- Καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες – Δείτε σε ποιες περιοχές
- Το δαχτυλίδι με «ένα από τα οκτώ σπανιότερα διαμάντια στον κόσμο»
- Γιατί νιώθεις να λείπει κάτι από τη σχέση αφού τα κάνεις όλα σωστά;
- Τετραήμερη εργασία: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση – Το πείραμα που πέτυχε
- Economist: Το μεγάλο deal που θέλει να καταφέρει ο Πούτιν με την Κίνα του Σι


