Κατεχόμενα: Κάνουν πράξη τις εξαγγελίες Ερντογάν – Ανοιξαν παραλιακό μέτωπο στο Βαρώσι
Στο παραλιακό μέτωπο στο Βαρώσι ήδη έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες θάλασσας και γίνονται εργασίες για ανέγερση υποστατικών, όπως καφέ κλπ.
Παραλιακό μέτωπο ακόμα 500 μέτρων άνοιξε από τις κατοχικές αρχές για τους επισκέπτες στο κατεχόμενο Βαρώσι, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις Πόστασι».
Εξαγγελία Ερντογάν
Η εφημερίδα διευκρινίζει ότι η περιοχή αυτή αποτελεί μέρος της περιοχής που εξήγγειλε ο τούρκος πρόεδρος κατά την παράνομη επίσκεψή του τον Νοέμβριο του 2020 στα κατεχόμενα αλλά τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφού έχει καθαριστεί και ετοιμαστεί.
Μέχρι σήμερα μέρος της εξαγγελθείσας περιοχής μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους επισκέπτες και λουόμενους.
Οπως αναφέρεται, η περιοχή είναι η συνέχεια της παραλιακής που χρησιμοποιείται, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες θάλασσας και γίνονται εργασίες για ανέγερση υποστατικών, όπως καφέ κλπ.
«Επιθεώρηση» Σανέρ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την περιοχή επισκέπτονται και πολλοί Ελληνοκύπριοι αλλά και ξένοι τουρίστες.
Στο βίντεο που ακολουθεί ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ πραγματοποιεί «επιθεώρηση» στην περιοχή, η οποία έχει καταργηθεί ως στρατιωτική ζώνη:
Πηγή: sigmalive.com
- Δέκα παραδείγματα που δείχνουν απαράδεκτες καταστάσεις στη διαιτησία και εκθέτουν UEFA και ΚΕΔ
- Σε κινητοποιήσεις οι βενζινοπώλες για το πλαφόν – Πρώτα βλέπουν Θεοδωρικάκο
- Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια 0-3: Οι Ιταλίδες «λύγισαν» τις «πράσινες» και κατέκτησαν το Challenge Cup
- Επιστρέφουν ταξί από αύριο στην περιφέρεια – Συνεχίζει την απεργία το ΣΑΤΑ στην Αττική
- The Expla-in Project| Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ποιοι θα είναι οι κυρίαρχοι παίκτες;
- «Οι εγκληματίες δολοφόνοι θα πρέπει να πληρώσουν σύντομα» προειδοποίησε ο Χαμενεΐ για τη δολοφονία Λαριτζανί





