Στον ημιτελικό στα 100 μ. ύπτιο προκρίθηκε ο Χρήστου
Με 53.77 ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε με τον 15ο καλύτερο χρόνο στους ημιτελικούς στα 100 μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Στους ημιτελικούς των 100 μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου.
Στο σημερινό προκριματικό ο έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε πέμπτος στη σειρά του (αν και γύρισε πρώτος στα 50 μ.) με 53.77 και κατετάγη 15ος στο σύνολο, όντας ο τελευταίος που προκρίθηκε μαζί με τον αμερικανό Τζόζεφ Άρμστρονγκ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστου έχει χρόνο ακριβώς ένα δευτερόλεπτο πιο κάτω (52.77), από το φετινό Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, και θα χρειαστεί κάτι ανάλογο αύριο για να διεκδικήσει θέση στον τελικό της Τρίτης (27/7).
Μακράν κορυφαίος του προκριματικού ήταν ο ρώσος Κλιμέντ Κολεσνίκοφ με 52.15, ακολουθούμενος από τον ιταλό Τόμας Τσέκον (52.49).
Ο αμερικανός Ολυμπιονίκης Ράιαν Μέρφι φάνηκε να πηγαίνει συντηρητικά και πέρασε έβδομος με 53.22, όσο ακριβώς και ο ρώσος Εβγκένι Ρίλοφ, επίσης μεταξύ των διεκδικητών ενός μεταλλίου.
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
