Σάκκαρη – Κονταβέιτ 2-0: Εύκολα στον 2ο γύρο η Σάκκαρη
Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα με 2-0 (7-5 ,6-2) σετ της Ανέτ Κονταβέιτ και έκλεισε θέση για τον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, όπου θα βρει μπροστά της την Νίνα Στογιάνοβιτς από την Σερβία.
Άνετη και ωραία η Μαρία Σάκκαρη, έκανε το καθήκον της, επικράτησε με 2-0 σετ (7-5 ,6-2) της Ανέτ Κονταβέιτ και έκλεισε θέση για τον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, όπου θα βρει μπροστά της την Νίνα Στογιάνοβιτς από την Σερβία.
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού που κράτησε για 90 λεπτά, η Ελληνίδα τενίστρια δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, καθώς άφησε πίσω της νωρίς το κακό της ξεκίνημα, πήρε μπρος και προκρίθηκε εν τέλει εύκολα στον δεύτερο γύρο.
Παρότι, η Κονταβέιτ μπήκε καλύτερα και κατάφερε μάλιστα να κάνει και μπρέικ, η Σάκκαρη βρήκε άμεσα τα πατήματα της και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, κλείνοντας το πρώτο σετ υπέρ της με 7-5. Το δεύτερο σετ αποδείχθηκε ωστόσο εύκολη υπόθεση για την Ελληνίδα τενίστρια που τελείωσε άμεσα και έκλεισε τη θέση της στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, όπου θα βρει μπροστά της την Νίνα Στογιάνοβιτς από την Σερβία.
- Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο – Θα συμμετάσχει με διαφορετική ιδιότητα
- LIVE: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ
- Από τα μερεμέτια, στα Επείγοντα: Διαφωνία για κακοτεχνίες κατέληξε σε ξυλοδαρμό
- Μάρτιν Σκορσέζε – Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το «What Happens at Night» μπαίνει σε τροχιά γυρισμάτων
- Αγρότες: Αντίστροφη μέτρηση για την «κάθοδο» στο Σύνταγμα – Τι ώρα φτάνουν, ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Εθνική Ελλάδας: Τι «κυνηγάει» μέσω του Nations League και ενόψει προκριματικών του Euro 2028


