Ντόρα Μπακογιάννη: Φωτογραφία με τα επτά εγγόνια της στη θάλασσα
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στον νομό Χανιών μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα
Τις καλοκαιρινές διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Κρήτη, απολαμβάνει η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκεται στον νομό Χανιών, μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα, ξεκουράζεται και χαίρεται ξέγνοιαστες στιγμές πλάι στο κύμα.
Ωστόσο, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι μόνη, καθώς έχει στο πλευρό της την καλύτερη παρέα. Ο λόγος για τα επτά εγγόνια της. Η ίδια έχει κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και έχει μεταμορφωθεί σε full time γιαγιά.
Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια της και έτσι οι στιγμές μαζί τους είναι πολύτιμες.
Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το μπάνιο τους στη θάλασσα, έγραψε: “Τα 7! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα!”.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντόρα Μπακογιάννη (@dbakoyannis)
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ζητά αλλαγή συνόρων με τον Λίβανο – «Να φτάσουμε στον ποταμό Λιτάνι»

