ΕΟΦ: Ανακαλεί καθαριστικό χεριών
Δείτε ποιο προϊόν είναι.
Στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος Durostick Καθαριστικό χεριών προχωρά ο ΕΟΦ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Η ανακοίνωση:
Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος Durostick Καθαριστικό χεριών, το οποίο περιέχει ισοπροπυλική αλκοόλη και διατίθεται στην αγορά με ισχυρισμούς βιοκτόνου, χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια από τον ΕΟΦ, κατά παράβαση των άρθρων 17 παρ. 1 και 55 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 528/2012.
Η εταιρεία DUROSTICK ΑΒΕΕ, ως υπεύθυνος κυκλοφορίας του προϊόντος, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες αυτού και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]


