
Όταν το Χόλυγουντ βρίσκεται στην Ελλάδα
Τρεις μεγάλες παραγωγές
Ποιος θα το περίμενε! Τρεις μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ γυρίζονται σχεδόν ταυτόχρονα σε ελληνικό έδαφος, πέραν από κάποιες άλλες, ελληνικές και ξένες παραγωγές, που επίσης γυρίζονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας («Σμύρνη μου αγαπημένη» στη Λέσβο, «I love Greece» στην Σέριφο).
Εχουμε και λέμε λοιπόν. Στην Αθήνα το «Greek freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούμπο, στη Θεσσαλονίκη το «Barracuda» (ή «The enforcer») με τον Αντόνιο Μπαντέρας, στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες, το «Στα μαχαίρια 2» του Ράιαν Τζόνσον με τον Ντάνιελ Κρεγκ (γνωστός και ως James Bond).
Αυτό φυσικά σημαίνει φουλ δουλειά και για Έλληνες τεχνικούς (διαφόρων τομέων), σε σημείο δε, όπως μαθαίνω να μην φτάνουν πια τα ελληνικά χέρια!
Μήπως όμως ήρθε και η ώρα για να δημιουργηθούν και οι πραγματικές υποδομές που θα μπορέσουν να στηρίξουν όλη αυτή την πολύ καλή προσπάθεια;
Πηγή: Βηματοδότης
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
- Conference League: Η απονομή του τροπαίου στην Κρίσταλ Πάλας (vid)


