Η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει το δικό της «Δραπέτη»
Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο music video που έχει δημιουργήσει ο Άκης Χρήστου και ξεχωρίζει για την ατμοαφαιρικότητα και την άψογη τεχνική του
Η Ρίτα Αντωνοπούλου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι που έχει τίτλο «Ο Δραπέτης» σε μουσική Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη και στίχους της Ειρήνης Τσαγκαράκη.
H Ρίτα Αντωνοπούλου για μία ακόμα φορά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σε ένα εξαιρετικό τραγούδι που αναδεικνύει τις μεγάλες φωνητικές της δυνατότητες και την απαράμιλλη εκφραστικότητά της.
«Ο Δραπέτης» μιλά για την αλλοτρίωση των ανθρώπων, το τοτεμικό έμβλημα μιας κοινωνίας που έχει θεοποιήσει την ύλη και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς έναν νέο, ψηφιακό αυτή τη φορά, μεσαίωνα.
Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο music video που έχει δημιουργήσει ο Άκης Χρήστου και ξεχωρίζει για την ατμοαφαιρικότητα και την άψογη τεχνική του.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου δίνει το στίγμα του τραγουδιού σημειώνοντας:
«Αφιερωμένο σε όσους ακόμη περπατάνε πάνω σε αυτή τη γη νομίζοντας ότι τους ανήκει χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα από τη μαγεία της ζωής…»
- Μητσοτάκης: Προκλητική σιωπή στη Βουλή για τις υποκλοπές και την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου
- Σύγκρουση: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου ερωτικού δικαστικού θρίλερ του MEGA
- Ταμπελίνι: «Κλασικά, τα σφυρίγματα μετά την ένσταση του Αταμάν ήταν υπέρ της μιας πλευράς»
- Φαινόμενα διάβρωσης στο παραλιακό μέτωπο της Αυλίδας
- Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μαθαίνουν αντιπάλους σε Europa και Conference League
- Πάτρα: Μεθυσμένος ξυλοκόπησε διασώστη του ΕΚΑΒ που κλήθηκε για τις πρώτες βοήθειες




