Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον συζυγοκτόνο στη φυλακή
Ο πιλότος φαίνεται ψυχρός και ατάραχος, σαν να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες διαβίωσης
Ένα ντοκουμέντο από την ζωή του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καραλάιν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής έρχεται στη δημοσιότητα.
Στις αποκλειστικές εικόνες, που δημοσιεύει το Star, από την έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται, ο πιλότος φαίνεται ψυχρός και ατάραχος, σαν να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες διαβίωσης.
Μάλιστα στο οπτικό ντοκουμέντο, ο 33χρονος φαίνεται «φιλόζωος» που νοιάζεται ακόμη και για τα γατάκια της φυλακής, παρά το γεγονός ότι είχε πνίξει με τα χέρια του τον σκύλο της οικογένειας.
Δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη δολοφονία της Καρολάιν
Μέσα στο κελί, ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μιλάει μόνο για τη μικρή Λυδία, την κόρη του και για την κηδεμονία. Δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.
Εμπιστεύεται μόνο τον συγκρατούμενο του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Μ’ αυτόν μιλάει συνέχεια και με τους συγγενείς του από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.
Δείτε το βίντεο
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι

