
Τσέλσι: «Δένει» Καντέ και Ζορζίνιο
Σε διαπραγματεύσεις με τους Καντέ και Ζορζίνιο βρίσκεται η Τσέλσι.
Τα πλάνα για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει να φτιάχνει η Τσέλσι και ο Τόμας Τούχελ, καθώς εκτός από τις μεταγραφές, οι «μπλε» πρέπει να λύσουν και μερικά εσωτερικά ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τις ανανεώσεις των συμβολαίων κάποιον ποδοσφαιριστών.
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η Τσέλσι θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαια των Ενγκολό Καντέ και Ζορζίνιο. Όπως αναφέρει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπλε» θα κάνουν τις προτάσεις τους στους δύο ποδοσφαιριστές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Το κλίμα αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι πολύ καλό και το πιθανότερο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και με τους δύο μέσους.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/4): Δράση με Ευρωλίγκα και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου
- ΗΠΑ: Η οργάνωση HALC πιέζει για αυστηρότερη στάση έναντι της Τουρκίας με φόντο τις θρησκευτικές ελευθερίες
- Πασχαλινό ωράριο: Πώς λειτουργούν τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σήμερα Μεγάλη Παρασκευή
- Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή»
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε η πλήρης λίστα των διαιτητών
- Fuel Pass: Ανοιχτή για όλους η πλατφόρμα ανεξάρτητα από τον ΑΦΜ
