Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: Μάχη να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που τον παρέσυραν με σκαπτικό μηχάνημα
Η μητέρα του 23χρονου κατηγόρησε την πολιτεία για το γεγονός ότι ο γιος της πήγε στον χώρο του πανεπιστημίου για να λάβει μέρος σε κορονοπάρτι, επειδή ο χώρος δεν φυλάσσεται επαρκώς ώστε να μην γίνονται πάρτι
Μάχη για να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που τραυματίστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε κορωνοπάρτι μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , όταν νεαρός, υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλε μπρος σκαπτικό μηχάνημα που βρήκε σε εργοτάξιο και τον παρέσυρε, πολτοποιώντας το πόδι του κάτω από την ερπύστρια.
Η μητέρα του 23χρονου, μιλώντας στην ΕΡΤ3 κατηγόρησε την πολιτεία για το γεγονός ότι ο γιος της πήγε στον χώρο του πανεπιστημίου για να λάβει μέρος σε κορονοπάρτι, επειδή ο χώρος δεν φυλάσσεται επαρκώς ώστε να μην γίνονται πάρτι.
Όπως είπε θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου καθώς αν υπήρχε φύλαξη στο ΑΠΘ δεν θα γινόταν το πάρτι και ο γιος της δεν θα είχε τραυματιστεί, με τον φόβο να του κόψουν το πόδι.
Ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση.
Αυτό ήταν το έκτο Σαββατοκύριακο που διοργανώθηκε πάρτι μέσα στους χώρους του Αριστοτελείου, παρά τις αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις.
- Πατήσια: Στο νοσοκομείο μαθήτρια που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε πάνω της πινακίδα φαρμακείου
- Πώς η Ευρώπη μπορεί να βρει τη δύναμή της το 2026 απέναντι στον Τραμπ
- Η μακρά ιστορία των επιχειρήσεων των ΗΠΑ για αλλαγή καθεστώτος
- O ατίθασος 32χρονος Βρετανός που ράβει σχεδιαστές μόδας και χρηματιστές της NY μοιάζει με ήρωα ταινίας του Γκάι Ρίτσι
- Θησαυρός κάτω από τον πάγο – Γιατί ο Τραμπ θα δυσκολευτεί να φτάσει τον ορυκτό πλούτο της Γροιλανδίας
- Ψάχνει επιστροφή στις νίκες στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν (vids)



