Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: Μάχη να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που τον παρέσυραν με σκαπτικό μηχάνημα
Η μητέρα του 23χρονου κατηγόρησε την πολιτεία για το γεγονός ότι ο γιος της πήγε στον χώρο του πανεπιστημίου για να λάβει μέρος σε κορονοπάρτι, επειδή ο χώρος δεν φυλάσσεται επαρκώς ώστε να μην γίνονται πάρτι
Μάχη για να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που τραυματίστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε κορωνοπάρτι μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , όταν νεαρός, υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλε μπρος σκαπτικό μηχάνημα που βρήκε σε εργοτάξιο και τον παρέσυρε, πολτοποιώντας το πόδι του κάτω από την ερπύστρια.
Η μητέρα του 23χρονου, μιλώντας στην ΕΡΤ3 κατηγόρησε την πολιτεία για το γεγονός ότι ο γιος της πήγε στον χώρο του πανεπιστημίου για να λάβει μέρος σε κορονοπάρτι, επειδή ο χώρος δεν φυλάσσεται επαρκώς ώστε να μην γίνονται πάρτι.
Όπως είπε θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου καθώς αν υπήρχε φύλαξη στο ΑΠΘ δεν θα γινόταν το πάρτι και ο γιος της δεν θα είχε τραυματιστεί, με τον φόβο να του κόψουν το πόδι.
Ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση.
Αυτό ήταν το έκτο Σαββατοκύριακο που διοργανώθηκε πάρτι μέσα στους χώρους του Αριστοτελείου, παρά τις αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις.
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό

