Κοροναϊός: Πού εντοπίζονται τα 297 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Σταθερά, όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας
Σταθερά χαμηλά παραμένουν για ακόμα μια μέρα τα κρούσματα, τα οποία δείχνουν να σταθεροποιούνται σε τριψήφιους αριθμούς, επιβεβαιώνοντας έτσι την βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας μας. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε μόλις 297 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Κυριακή, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν χθες, Σάββατο, όπου τα διαγνωστικά κέντρο υπολειτουργούν.
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο καταγράφει 140 κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα βρίσκεται ξανά σε διψήφιο αριθμό μολύνσεων με μόλις 22 μολύνσεις.
Ακόμα, στη Λάρισα εντοπίζονται 13 κρούσματα, σε Ρόδο και Ηράκλειο 11, στην Ηλεία 9 και στην Αχαΐα 7.
Δείτε αναλυτικά:
- ΚΚΕ: Τα ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης λειτουργούσαν ως μηχανισμός χειραγώγησης συνειδήσεων
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ θα αποσύρει τους περισσότερους κυανόκρανους που είναι ανεπτυγμένοι στη χώρα ως τα μέσα του 2027
- Κλειστός δρόμος της Κρήτης λόγω κατολίσθησης
- Ρέθυμνο: Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου σε κεντρικό δρόμο – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα
- Συγκινεί ο Εργκίν Αταμάν για την απώλεια της μητέρας του: «Έχασα τη μεγαλύτερη υποστηρίκτριά μου»
- Τσουκαλάς: Στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ η αμφίπλευρη κοινωνική και πολιτική διεύρυνση

