ΜέΡΑ25: Η μαφία αλωνίζει και ο Μητσοτάκης εμμένει στην πανεπιστημιακή αστυνομία
«Τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα "ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο", ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία», αναφέρει το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο
«Τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο», ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία», αναφέρει το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο για τη δημοσίευση της προκήρυξης για τις θέσεις της πανεπιστημιακής αστυνομίας.
Έχει επιλέξει ως εχθρό τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης
Το ΜέΡΑ25, στον απόηχο των δολοφονιών και του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ της μαφίας προσθέτει ότι «είναι ενδεικτικό, και απολύτως ανησυχητικό, ποιόν έχει επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως «εσωτερικό εχθρό»: τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης, όχι τις μαφίες του κοινού ποινικού που αλωνίζουν ανενόχλητες».
Αναλυτικά το ΜέΡΑ25 αναφέρει:
«Τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο», ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία.
»Είναι ενδεικτικό, και απολύτως ανησυχητικό, ποιόν έχει επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως «εσωτερικό εχθρό»: τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης, όχι τις μαφίες του κοινού ποινικού που αλωνίζουν ανενόχλητες».
Τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο», ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία.
Είναι ενδεικτικό, και απολύτως ανησυχητικό, ποιόν έχει επιλέξει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ως «εσωτερικό εχθρό»: τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης, όχι τις μαφίες του κοινού ποινικού που αλωνίζουν ανενόχλητες.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.