Θα μπορούσε να μη σημαίνει τίποτε, θα μπορούσε να σημαίνει και πολλά περισσότερα. Διαβάζουμε την εξής είδηση:

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Ανδρέας Παπανδρέου, Καθηγητής Οικονομίας του Περιβάλλοντος στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χάρης Δούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ και Γραμματέας Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής και η Ελεάννα Δημητρακούδη, Σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Πολιτικής για την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Το ενδιαφέρον, πέραν της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος δείχνει να μπαίνει για τα καλά στον εσωκομματικό αγώνα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (ή του ΠΑΣΟΚ) είναι ότι βασικός ομιλητής είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Ανδρίκος, αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό καθώς πολλοί θα μπορούσαν να το συσχετίσουν με τις μάχες… συμμαχιών στην Κεντροαριστερά ενόψει των εκλογικών διαδικασιών του φθινοπώρου.