Απόστολος Ρουβάς: Φτιάχνει τους τέλειους κολοκυθοκεφτέδες
Ένα πολύ νόστιμο και παραδοσιακό φαγητό μας έδειξε σήμερα ο σεφ.
Ένα φαγητό που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια στο χωριό και τη γιαγιά έφτιαξε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στο «Πάμε Δανάη!». Συγκεκριμένα ο σεφ έφτιαξε αφράτους κολοκυθοκεφτέδες.
Μπορεί να χρειάζονται μια μια μικρή διαδικασία μέχρι να πλαστούν, ωστόσο πρόκειται για ένα φαγητό πολύ νόστιμο και παραδοσιακό. Παράλληλα, μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους. Είτε να τους τηγανίσετε είτε εάν θέλετε κάτι πιο υγιεινό να τους βάλετε στο φούρνο. Σημειώνεται ότι οι κολοκυθοκεφτέδες σερβίρονται είτε με τζατζικάκι είτε με γιαουρτάκι.
Δείτε παρακάτω τη συνταγή:
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία