Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού κατέκτησε το ένατο σερί πρωτάθλημα και συνολικά το 35ο στην ιστορία του. Δείτε βίντεο από την απονομή του τροπαίου στους «Ερυθρολεύκους».
Ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε στην κορυφή του ελληνικού πόλο, καθώς επικράτησε με 12-9 της Βουλιαγμένης, έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο για ένατη συνεχόμενη χρονιά και για 35η στην ιστορία του.
Οι παίκτες των «Ερυθρολεύκων» πανηγύρισαν με την ψυχή τους αυτή την επιτυχία, ακολούθησε η απονομή του τροπαίου και αμέσως μετά άπαντες έπεσαν στην πισίνα, με το κύπελλο να περνάει από τα χέρια όλων των παικτών.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.