Ελ Αραμπί: «Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο» (vid)
Ο Ελ Αραμπί μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και τον στόχο του Κυπέλλου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.
Στο κανάλι του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις ο Ελ Αραμπί μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο φορ των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία της ομάδας να πάρει και το Κύπελλο ενώ αναφέρθηκε και στο τι είπε στον Σα στη φάση του πέναλτι.
Όσα είπε ο Ελ Αραμπί:
Για τη συνέχεια μετά το ντέρμπι: «Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Να παίξουμε καλά και να το πάρουμε».
Για το τι είπε στον Σα για το πέναλτι του Βιγιαφάνιες: «Να πάρει τον χρόνο του και να πέσει αριστερά. Ήταν κάτι που το είχε ακούσει από τον πάγκο και του το θύμισα».
Για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το ντέρμπι. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου».
Για τη φετινή σεζόν: «Είναι η ανταμοιβή μας. Έχουμε κουραστεί πολύ αλλά ήταν μία πολύ καλή σεζόν. Είναι κρίμα που δεν ήταν ο κόσμος μαζί μας. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι φέτος».
- Σύρος: Στήριξη σε 100 παιδιά και τις οικογένειές τους
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Αγωνία για την 16χρονη Λόρα – Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξή της στην Αθήνα
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά την θανατική ποινή για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ: «800 εκατ. από 64 δράσεις ΕΣΠΑ για ΜμΕ, μηδέν ευρώ δαπάνη – Είναι σκοπιμότητα, όχι ανικανότητα
- Διαβατήρια: Τα πιο ισχυρά του κόσμου το 2026 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα

