Ελ Αραμπί: «Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο» (vid)
Ο Ελ Αραμπί μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και τον στόχο του Κυπέλλου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.
Στο κανάλι του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις ο Ελ Αραμπί μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο φορ των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία της ομάδας να πάρει και το Κύπελλο ενώ αναφέρθηκε και στο τι είπε στον Σα στη φάση του πέναλτι.
Όσα είπε ο Ελ Αραμπί:
Για τη συνέχεια μετά το ντέρμπι: «Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Να παίξουμε καλά και να το πάρουμε».
Για το τι είπε στον Σα για το πέναλτι του Βιγιαφάνιες: «Να πάρει τον χρόνο του και να πέσει αριστερά. Ήταν κάτι που το είχε ακούσει από τον πάγκο και του το θύμισα».
Για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το ντέρμπι. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου».
Για τη φετινή σεζόν: «Είναι η ανταμοιβή μας. Έχουμε κουραστεί πολύ αλλά ήταν μία πολύ καλή σεζόν. Είναι κρίμα που δεν ήταν ο κόσμος μαζί μας. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι φέτος».
- Αιγάλεω: Κατασκευάζεται νέος βρεφονηπιακός σταθμός
- Από την κιθάρα του Κερτ Κομπέιν στο χειρόγραφο σενάριο του Rocky – Η διάσημη συλλογή του Τζιμ Ίρσεϊ βγαίνει στο «σφυρί»
- Ελευσίνα: «Η πεθερά μου πέθανε σε 3 λεπτά» – Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 44χρονης
- Κρήτη: Μεγάλο το ενδιαφέρον των Ισραηλινών επενδυτών
- Πέθανε η ηθοποιός Μάγδα Λέκκα
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στην επίσκεψη στην Τουρκία
