Δωροθέα Μερκούρη: Μας δίνει το μυστικό για τέλειο αυθεντικό τιραμισού
Η Δωροθέα Μερκούρη παρουσιάζει τα μυστικά της ιταλικής σπιτικής κουζίνας με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Η Δωροθέα Μερκούρη παρουσιάζει τα μυστικά της ιταλικής σπιτικής κουζίνας με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Στη νέα στήλη της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» με τίτλο «Cucina con doro», η Δωροθέα θα μάς δείχνει πώς να φτιάχνουμε λαχταριστές αυθεντικές ιταλικές συνταγές, εύκολα και γρήγορα. Απολαυστικές συνταγές που θα απογειώσουν την κουζίνα σας!
Οι σημερινές συνταγές είναι ριγκατόνι με κολοκυθάκια και ελιές, και απολαυστικό τιραμισού!
Θα χρειαστείτε:
Για τα ριγκατόνι με κολοκυθάκια και ελιές:
1 πακέτο ριγκατόνι
150 γρ. ψιλοκομμένες ελιές θρούμπες
3 μεγάλα κολοκυθάκια
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
2 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
100 ml παρθένο ελαιόλαδο
3 κ.σ. παρμεζάνα
Αλάτι – πιπέρι
Για το τιραμισού:
250 γρ. μασκαρπόνε
6 βιολογικά αυγά
250 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ
200 ml καφέ espresso
5 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. κακάο
Ακολουθήστε τις οδηγίες της Δωροθέας Μερκούρη στο βίντεο και γεμίστε την κουζίνα σας με αρώματα ιταλικής νοστιμιάς!
- Πέθανε ο πιο βαρύς άνδρας της Βρετανίας λίγο πριν τα 34α γενέθλιά του
- Άνδρας στα Καλύβια υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων από βεγγαλικά – Πέντε τραυματίες στην Αττική
- Κάτας: «Νιώθω ότι θα σπάσει μια έδρα και θα το κάνουμε εμείς»
- Δεν… τραβάει το «Εξοικονομώ – Επιχειρώ»: Περιορισμένο το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων
- Πάσχα στο Άγιον Όρος – «Η εορτή των εορτών, η πανήγυρις των πανηγύρεων…»
- Ελληνοτουρκικά: Ενώ η Αθήνα συζητάει, η Αγκυρα επιμένει στις βλέψεις της σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο