Βλάχος: «Είναι απλά μια νίκη, στόχος μας το πρωτάθλημα»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του, ωστόσο, κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι απλά ήταν μια νίκη και τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά στη μάχη του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Βουλιαγμένης με 11-6 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του, ωστόσο, κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι απλά ήταν μια νίκη και τίποτα δεν έχει κριθεί.
«Είχε δυο όψεις το παιχνίδι. Τα δυο πρώτα ήταν ντέρμπι. Μετά παίξαμε καλύτερα στην άμυνα. Είναι απλά μια νίκη. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πήραμε τη νίκη αλλά το ξεχνάμε. Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα έχουμε πρωτοπορία στη σειρά αλλά δεν δίνει τίτλο αυτή η νίκη.
Οι δυο ομάδες είναι πιο κοντά και πρέπει να είμαστε καλοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χωρίς τον κόσμο δεν έχουν σημασία οι έδρες. Οι αθλητές και ειδικά οι κορυφαίοι θέλουν να δείχνουν σε κάθε στιγμή ότι κυριαρχούν του αντιπάλου τους. Έχουν αθλητικό εγωισμό αλλά δεν χωράνε υπεροψίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
LIVE: Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Ντόρτμουντ – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Αταλάντα για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 5.