Καραντίνα βαθιά, χειμώνας 2021. Ζωές στην παύση με παρελθόν φιλίας μακρύ και βαρύ.

Πέντε φίλες γύρω στα 30, με διαφορετικές ζωές και καριέρες, έχουν βρει τις ραδιοφωνικές τους περσόνες, τα ψευδώνυμά τους και τα σπάνε ραδιοφωνικά.

Ινκόγκνιτο ακόμα και από τους πολύ δικούς τους ανθρώπους εκπομπάρουν και παρλάρουν αρειμανίως, κάνοντάς μας μέλη της δεμένης τους, ζηλευτής παρέας.

Πώς τις ανακαλύψαμε; Έχουμε κι εμείς τις άκρες μας!

Η συνήθειά τους αυτή ξεκίνησε στα μέσα του Φλεβάρη της χρονιάς που διανύουμε, χάρη στην πολύ όμορφη πρωτοβουλία ενός από τα πλέον αγαπημένα αθηναϊκά στέκια, στο Παγκράτι, το συνεταιριστικό Ραμόν με το διαδικτυακό του ραδιόφωνο που ξεκίνησε να λειτουργεί εν μέσω καραντίνας.

Φυσικά, το Ραμόν φιλοξενεί και άλλους παραγωγούς, και άλλες εκπομπές, αλλά τώρα το θέμα μας είναι άλλο.

Η εκπομπή των κοριτσιών

Θέματα συζήτησης:

Τα μπαρ, οι ταινίες, η μόδα, τα θέατρα, τα μουσεία, οι ταράτσες, οι συναυλίες για όσους βρίσκονται στην Αθήνα, για όσους φεύγουν με το πρωινό πλοίο για κάποιο νησί και για όσους ονειρεύονται να ήταν στην Αθήνα.

Συνταγές σύγχρονης κουζίνας, ζώδια, αφιερώσεις, ερωτικές συμβουλές, προτάσεις για το Σαββατοκύριακο και μίνι αφιερώματα σε καλοκαιρινούς προορισμούς.

Μουσικές:

Τραγούδια που έχουν δεθεί με τις ζωές των κοριτσιών, που κάτι τους θυμίζουν, που αγαπούν να χορεύουν.

Χρόνος κα Τόπος:

Η Ελλάδα των 80s και των 90s με ό, τι αυτό συνεπάγεται πολιτικά, τηλεοπτικά, αισθητικά. Ο κοροναϊός δεν έχει υπάρξει ποτέ. Η καραντίνα επίσης. Το χρήμα ρέει. Τα μαλλιά είναι φουσκωμένα. Και ούτω καθεξής…

Ακούστε τις 5G εδώ.