Ο Τσιτσιπάς θα περάσει bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάριν Τσίλιτς – Αλεξάντερ Μπούμπλικ.
Τους πιθανούς αντιπάλους του στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της Ρώμης έμαθε το Σάββατο (8/5) ο Στέφανος Τσισιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας θα περάσει bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάριν Τσίλιτς – Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Οποιον και αν αντιμετωπίσει, ο Στέφανος είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Ματέο Μπερετίνι.
Στα προημιτελικά ο δρόμος του Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με αυτόν τον Νόβακ Τζόκοβιτς και εάν καταφέρει να κερδίσει τον Σέρβο, είναι πολύ πιθανό να στα ημιτελικά να βρει απέναντί του έναν εκ των Τιμ ή Ρούμπλεφ.
Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται οι Ράφαελ Ναδάλ, Γιάνικ Σίνερ, Ντένις Σαποβάλοφ, Κάσπερ Ρουντ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αυτή την εβδομάδα έπαιξε στην Μαδρίτη και έφτασε μέχρι τους 16 όπου αποκλείστηκε από τον Κασπερ Ρουντ.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με άνεση της ΑΕΚ με 81-67 και θα συναντήσει το Μαρούσι στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ξεχώρισαν οι Βεζένκοφ και Πίτερς με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.